۵ پاسخ

منم یه بار دخترم آلرژی شده بود.زیر شش ماه بود گفتن سیتریزین نمیریم خطرناگه..به جاش شربت راینتادین دادن..

وای این چیه گفتن رانیدتین نخورید اخه !!!ب بچه نده اینو ..ب جاش ی دستگاه بخور بخر مشکلت حل میشه ..ی دکتر دیگ ببر اخه این برا معده و گوارشه
بعدم رانیتدین رو گفتن استفاده نکنید کلا اخبارم گف بخاطر سرطان زا بودنش

سلام نه عزیزم

عزیزم این دارو برای رفلاکس معده هستش. رفلاکس باعث آلرژی میشه شاید به اون خاطر براش نوشته. من دوران نوزادی برا رفلاکس پسرم استفاده کردم

سلام. من تجربشو ندارم اما میدونم احتمالا مشکلات گوارشی به همراه داشته باشه. چون قبل از خوردن حتما باید تست کنید.احتمال آلرژی‌ زیاده. من با تجربه از پسرخودم میدونم اسپری بینی تو داروخانه ها هست و ارزون قیمت هم هست خیلی خوبه فوری هم بینی باز میشه