۴ پاسخ

اینایی که میگی هم طبیعییه هم‌ممکنه سیاتیک باشه بهتره به دکتر بگی که اگه سیاتیکه یه فکر چاره کنه چون حالا تا پایان بارداریت مونده

عزیزم بهش میگن کرامپ بارداری، منم همین مشکل رو شدیدا تو همون ماه های اول داشتم.جوری ک نمیتونستم.راه برم دکترم پودر منیزیم نوشت برام عالی بود، یکی از موارد مصرفش همین کرامپ های بارداری

سلام میدونم چی میگی، چندبار کیسه آب گرم بذار خیلی خوبه واقعا

منم همینطورم نصفه شب رو میشم گریه کردن از بس که درد میگیره ولی من استراحت که میکنم بهتر میشم اگر زیادی کار کنم یا رو پا وایسم دگه به مردن میرسم فقط دعا دعا میکنم که این چند ماه زودی تموم بشه بسلامتی