۳ پاسخ

عزیزم استراحتت بیشتر کن و سردی نخور... بعضی وقتا این دردها طبیعیه بلاخره رحم بزرگ میشه و تغییرات باعث درد میشه

سلام من بعد ۱۵ سال بزور طبیعی باردار شدم وعلایم مثل برای شما رو داشتم سونو که شدم با ازمایش دکترم گفت مورد خاصی نیست بازم با پزشک خود مشورت کنید

منم همینطور بودم،دکترم گفت تا درد پریودی طبیعیه چون رحم لگن همه دارن جا باز میکنن کم کم بچه بزرگ میشه ولی بیشتر اون خطر داره