۵ پاسخ

سلام عزیزم من با بلدرچین و سیب زمینی و هویج و برنج و سبزی و آلو بخارا و آب قلم و رشته سوپ یا ماکارونی میپزم پسرم عاشقشه

گوشت بدون چربی یک تکه خورشتی

برنج 1 قاشق مربا خوری

سیب زمینی

هویج

سبزیجات: جعفری و گشنیز

عدس و ماش

برای آماده سازی غذای کودک 7 ماهه تمامی مواد سوپ را به طور کامل با یکدیگر پخته و سپس آن را کاملا له کنید تا مواد به صورت یکدست شود.

گوشت بدون چربی یک تکه خورشتی

برنج 1 قاشق مربا خوری

سیب زمینی

هویج

سبزیجات شامل جعفری و گشنیز

نکته مهم در تهیه غذای کودکان هفت ماهه این است که تمامی مواد را به طور کامل با یکدیگر پخته و سپس آن را کاملا له کنید تا مواد به صورت یکدست شده و بلع آن برای شیرخوار دشوار نباشد.

سلام آبجی جان سوپ حبوبات .سوپ قلم گوسفندی..سوپ مرغ ..سوپ رشته ماکارونی

گوشت بدون چربی یک تکه خورشتی

برنج 1 قاشق مربا خوری

سیب زمینی

هویج

سبزیجات: جعفری و گشنیز

عدس و ماش

رشته فرنگی

تمامی مواد را به طور کامل با یکدیگر پخته و سپس آن را کاملا له کنید تا مواد به صورت یکدست شود. س.پ در غذاهای کودک 7 ماهه جایگاه ویژ ای دارد و دلبندتان می تواند به کمک سوپ مواد مغذی بسیار زیادی را دریافت کند.
طرز تهیه پوره:
یکی دیگر از غذاهایی که باید به نوزاد هفت ماهه داد انواع پوره ها است. برای تهیه پوره سیب زمینی یک سیب زمینی متوسط را خوب شسته و سپس با آب کافی بپزید. بعد از پختن پوست آن را جدا کره و له کنید. اگر به علت خشک بودن فرزند شما نمی تواند ان را بخورد، آن را با کمی کره و یا یک تا دو قاشق شیر (حتی شیر مادر) مخلوط کنید. برای تهیه پوره هویج نیز به همین شکل پخته و نرم و مخلوط کنید.