۹ پاسخ

خوبه عزیزم ولی کلا کولیک درمان نمیشه باید دوره ش تموم شه یعنی ۳ ماهش بشه خود به خود خوب میشه من هر دارویی که بود بهش دادم ولی اونقدرام تاثیر نداشتن
از صدای سشوار و گهواره کمک بگیر موقتی اروم میشه

من ک راضیم,ولی کنارش گرایپ واترم بدی خوبه

پدی لاکتو کلا مفیده بده...برا دلدردش کولیکز بهتره ..ولی در کل تا سه ماهگی هست ..چاره نیست تحمل کن

اره خوبه بچه های منم دوتاشون داشت اگه شیر خودتو میخوره فقط خودت باید پرهیز غذایی داشته باشی محصولات گاوی نباید بخوری نفاخ نخور شکمش و با روغن گرم مثل زیتون سیاه دانه گرچک ماساژ بده دور نافشو چیز گرم ببند دور شکمش

منم پدی لاکت میدم آروغشوحتمابگیرمقعدشم باروغن زیتون چرب کن سعی کن بانرمش دوچرخه وبردن پاهابه درون شکم بادشکمشوخالی کنی البته من خیارچنبروباشیرخودم مخلوط میکنم میدم بهش خیلی خوب شده

پدی لاک برا کولیک خیلی خوبه من به پسری می دم

اولین نفری که میتونه بچتو نجات بده خودتی....اون اینکه غذا خوردنتو کنترل کن و دقت کن اون زودی خوب میشه با رعابت غذا خوردنت

من که استفاده کردم نتیجه نداد؛گیاهی میدم

من استفاده میکنم خوبه