۸ پاسخ

عزیزم هیچ مشکلی نیست تو نوزادهایی که شیر مادر میخورن اگه بعد هر بارشیر خوردن مدفوع کنن هم طبیعیه اگه تا۱۰روز هم دفع نداشته باشن طبیعیه البته به شرط اینکه هیچ مشکل یا دردی نداشته باشن،اسهال و یبوست هم خودت متوجه میشی تو مدفوع اگه مدفوع نه خیلی آبکی و شل و نه خیلی سفت و تیکه ای یعنی هیچکدوم نیست،پس نگران نباش

البته میگن تا چندوروز مدفوع نکنن مشکلی نیس اما بشرطی که اذیت نشه .مثلا دختر من دل درد میگیره خودم راه مدفوعشو باشیاف بازمیکنم

آخییی دوسه روز یبار مدفوع کرده اون یبوست داشته باید دوسه باردرروز پی پی کنن

عزیزم مشکلی نداره

عزیزم دختر من تازه ب کار افتاده روزی سه بار پی پی می‌کنه

خوبع نگران نباش

بچه ها تازمانی که شیرمیخورن مدفوعشون آبکیه پس نمیشه گفت اسحال دارن .این که روزی چند بار میره طبیعیه نگران نباش پسرمنم همینطوریه بردم دکتر گفت حتی موقع شیرخوردنم مرفوع کرد بازم اشکالی نداره

نرماله عزیزم نگران نباش