۳ پاسخ

پیاده روی، پله بالا و پایین رفتن، دوش آب گرم و قر دادن زیر دوش، ورزش های مناسب که میتونی از اینترنت بگیری همه به تحریک دهانه رحم کمک میکنه

سلام عزیزم...پیاده روی کن..و پاشو بشین .تمرینات که لگن و باز مکنه..با دو دست ب اوپن بزار بدون زور و فشار پاشو بشین کن...و نزدیکی شوهر برا باز کردن رحم کمک مکنه...ایشالله ب زودی زایمان کنی..پیشاپیش مبارڪه عزیزم قدمش خیر🌹

سلام عزیزم. پیاده روی حرکت چرخشی کمر ورزشای بارداری بزن اینترنت برات میاد