۸ پاسخ

از پماد ویتامین آ چشمی استفاده کن تا 20 دیقه بعد شیر نده بعدش میتونی شیر بدی بطور کامل جذب میشه و احتیاجی نیست بشوری برای شیردهی. اینو ماما بهم گفت انجام دادم عالی بود

سلام من چند روز اول که زخم وحشتناکی داشتم و از شدت درد و تون نمیتونستم شیر بدم رفتم خریدم خیلییییی چیز بی خودی بود
یه تیکه پلاستیک شل
که اصلا روی سینه قرار نمیگرفت باید با دست نگهش میداشتی دخترمم اصلا دهن نگرفت
چون کلا از چیز پلاستیکی بدش میاد و عق میزنه تا همین الان حتی شیشه و پستونک رو هم نگرفت.
یه تیک پلاستیک کوچیک رو خریدم ۱۸ تومن و اصلا استفادم نشد.

من پماد شقاق سینه زدم و پد سینه میذاشتم که نوک سینم رو نرم میکرد
یک هفته این شرایط بود بعدش کرم شقاق رو ديگه استفاده نکردم با اینکه درد میکشیدم اما تحمل کردم به یک ماه نرسیده سینم خوب شد
فقط از شیر خودت بمال به نوک سينت و بذار تو معرض هوا خشک شه و فقط با آب دهان بچه خوب ميشه

من استفاده کردم . پسر من رو نجات داد. من نوک سینه نداشتم واسه همین اولش از رابط استفاده کردم. ولی سخته هم باید با دست بگیری هم شستن داره.

من استفاده کردم در حد یکی دو روز ک پسرم سینه رو بتونه خوب بگیره بعد دیگ استفاده نکردم

زنداداشم خرید راضی نبود برادر زاده ام سینشو نمیگرفت

از رابط استفاده نکردم،اما تا میتونی با روغن محلی یا زیتون چرب کن،خیلی زود خوب میشه

من استفاده کردم جواب نداد