۷ پاسخ

سلام عزیزم به نظر من نه هر چی میخاد در دسترسش بزارید نه زباد بی محلی کنین ...بهترین راه اینه که حواسشو پرت کنین به چیزای دیگه...مثلا چیزایی که علاقه داره.خوراکی که علاقه داره یا اسباب بازی یا هر چی دیگه

اقتضای سنشونه چون الانم بیشتر تو خونه ان بیشتر بهانه گیر شدن

سلام عزیزم بچه ها تو این سن به شدت هوشیار میشن کنجکاون دوست دارن خیلی چیزارو تجربه کنن بازی های مختلف انجام بدن متاسفانه تنهایی و تو خونه موندن و گاهی بی حوصلگی ما باعث این رفتاراشون میشه. پسر من وقتی با دختر عمو پسر عموهاش میفته اصلا نمیگه مامان کجاس نه گریه نه کلافگی حسابی خوشحاله ولی تو توتنهاییمون مدام به من می‌چسبه که باهاش بازی کنم منم که کار دارم جیغ و داد و لج بازی و. گریه....

وای خدا دخترمنم اوایل خوب بود الان اصلا انگار نه انگار لجباز ویه دنده جیغ ودادم که نگو تازه دست بزنم پیدا کرده😕😕😕

پسر منم دقیقا اینجوری شده فکر کنم یه دوره هستش رد میشه بخاطر سنشونه نگران نباش

سلام پسرمنم جدیدأ اینجوری شده به نظرم به خاطر سنشونه

این عروس خوبی میشه در اینده حقشو میگیره از همه 😂