۵ پاسخ

نه ببر بزنه منم تازه بردمش خانه بهداشت خودشون رعایت میکنن نظافتو

سعی کن اول وقت ببری خانه بهداشت یه زیر انداز هم با خودت ببر من دو ماه پیش بردم صبح اول وقت زودی زدن اوردم فقط وزن نکردن بخاطر شرایط
هفته بعدم واکسن چهارماهگی شو میبرم

بچه منو واکسن چهار ماهگیشو بهداشت نزد بخاطر ویروس کرونا

من میخواستم پسرمو ختنه کنم یک ماهشه خودمم آزمایش داشتم هفته دیگه هم 40 روزش میشه. یکی از اشناهامون دکتره گفت من اگه بجات بودم تا شرایط اورژانسی نباشه بیرون نمیرم. بازم نمیدونم. البته فعلا که تو شهرما نیومده ویروس ظاهرا

باید بزنی واکسن