۱۰ پاسخ

گل‌گاو زبون خوب نیست نخور تازه برای گلو هم همچین تاثیری نداره

نه گل گاو زبان خوب نیس

نه هیچ وقت داروی گیاهی استفاده نکنیدازکپسول اموکسی سیلین پونصدواستامینوفن ساده استفاده کن اب نمک هم میتونی قرقرکنی اگ بدچندروزخوب نشدی برودکترنگران هم نباس هرسرماخوردگی ک کرونانیست عزیزم استرس بخودت راه نده

مهمتر از همه اینه که از هیچی نترسی و به خودت دلهره راه ندی کرونا هم یه بیماری هس مثل بقیه باید توکل به خدا داشته باشی همه چی درست میشه من شنیدم گل گاو زبان تو بارداری خوب نیس

عزیزم گل گاوزبان نخور.

عزیزدلم نترس اصلا.استرس و ترس خودش دشمن اصلی سلامتیه.برای گلودردت هرشب و هر صبح اب نمک درست کن و چند قطره سرکه سیب داخلش بریز و قرقره کن.من همین کارو کردم هر دفعه گلودرد گرفتم و خوب شدم.گل گاوزبان نخور اصلا.ضرر داره تو بارداری

سلام منکه پنی سیلین خوردم آخه چندوقت مریص شده بودم بهم آمپول پنی سیلین زدم بااستامینوفن

عزیزم هرنیم ساعت اب نمک قرقره کن سعی یکم شورش کنی

آب جوشیده ولرم با یه قاشق چایخوری عسل و یه لیموی تازه
خیلی خوبه. من توی بارداری هام تا احساس می‌کردم دارم سرما میخورم سه چهار تا لیوان یکی دوروز میخوردم و خوب میشدم

عزیزم تند تند اب نمک قرقره کن
لیمو شیرین و اب پرتقال بخور
بخور شلغم بگیر
اخر شب شربت دیفین هیدرامین بخور
اگه سر درد یا بدن درد یا یه کوچولو تب داری قرص استامینوفن ساده مجازه
نگران نباش این کارارو تند تند انجام بدی رفع میشه