۳ پاسخ

نگران نباش هر بچه اي ي زماني اينكارو ميكنه بعضيا ديرتر بعضيا زودتر پسر منم نزديك ٥ ماهه غلت نميزنه بهش ميگن تنبل ولي توجه نميكنم بچه اگه رشدش خوب باشه تبل باشه ديرتر اينكارارو انجام ميدن

نگرا‌ن نباش پسر منم تا شش ماهگی همون‌ جور بود بعد شش ماهگی گردنش سفت شد الان هم میشینه هم غلت میخوره

گلم حتما رو عضلاتش کار نکردیه تا سفت بشه . اشکال نداره خوب میشه