۲ پاسخ

عزیزم اصلا به گریه هاش اهمیت نده وکوتا نیا ،نزار با گریه به خواستش برسه،بعد یه مدت از سرش میفته اگه اهمیت ندی پسر داداش من الان ۷سالش با گریه کردن به خواستش میرسه ومامان باباش کوتا میان مقابل گریه هاش

پسرمنم بود یکم بهتر شده اوایل خیلی بد خواب بود تو خواب میترسید اینجوری میشد شاید پسر شمام میترسه پسرمن نیم ساعت بعد خواب الکی لج میکنه بعد خوب میشه.محیط خوابشو اروم بذار پسرمن که تو سروصدا بدخواب میشه.