۶ پاسخ

سلام مامان عزیز احتمالا درد مثانه شه ممکنه عفونت ادراری داشته باشه. اصلا نباید ادرارشو نگه داره مرتب بهش آب بدین و مرتب بره دستشویی خودشم خوب بشوره. واسه اطمینان گرفتن جواب آزمایش ادرار هم لازمه.

پسر منم همینطور بود بردم دکتر دارو داد کاملا خوب شد خودم فکر میکنمدبخاطر لواشکایی بود ک میخورد

سلام .ببریدش دکتر زیرشکم ممکنه عفونت مثانه یا عفونت ادراری داشته باشه

سلام عزیزم، اگر ایستاده ادرار میکنه، حتما تشویقش کنید، نشسته ادرار کنه ومایعات بیشتری بهش بدید، زود خوب میشه❤️

ممکنه ادرارش رو نگه داره و بعد مثانه درد یگیره.
دوم ادرارش رو نگه داشته چند بار و باعث برگشت ب کلیه شده و عفونت.
سوم ممکنه سردیش کرده باشه. دخترای من سردیشون میشه مثانه و دل درد میگیرن. ی نبات داغ غلیظ درست میکنم. گاهی هم ی قاشق زعفران دم کرده اضافش میکنم. سریع جواب میده و خوب میشن. الان شما زعفران غلیظ دم کن بعد ی نبات داغ درست کنو بهش اضافه کن و بده میل کنه‌ حتما ولرم باشه‌ سرد نشه...

آب نبات با نعنا بده ببین خوب میشه