۱۰ پاسخ

اب هویج شیر رو زیاد میکنه
کره و عسل و ارده شیره هم شیر رو مقوی میکنه

بنظرم قبل خواب یک لیوان شیر ولرم با خرما بخور. برای من که خیلی تاثیر داره

حالا که مجبوری برنج زیاد بخوری حتما رو برنج موقع سرو ، زیره بریز که هم نفخ شیرت کم کنه ،‌هم از سردی برنج و در ضمن باعث لاغری هم میشه ، آب هویج ، خورش ماهی، ارده و خرما ، عرق رازیانه ، آب گوشت رو هم‌امتحان کن

سلام عزيزم از كاچي استفاده كن خرما شيرافزا گالاكتوميد بخر دو پيمانه صبح دو پيمانه شب تو شير حل كن بخور خيلي جواب ميده همچنين دمنوش زيره و رازيانه به يكم نبات هر روز ب جاي چاي بخور خيلي خوبه اينا طوري جواب ميده ك خودتون متوجه سنگيني و ب شير اومدن سينه ميشه امتحان كنين ضرر نداره زيره هم باعث كاهش وزن و كاهش نفخ ميشه

سلام عزیزم قطره شیرافزا بخور تا وقتی که متوجه بشی شیرت زیاده ،اب هویج بخور و‌کاهو و پرتغال من همین چندتا رو خوردم شیرم عالی شده با اب گرم سینتو ماساژ بده روزی چندبار ،دیگه روی لباسم میریزه

سلام برنج ک همش سردی دوروز دیگ سردی بدنتون میره بالا داغون میشی لزوم نداره این چیزا استراحتتون چطوره وخوابتون ؟؟

سلام کپسول شیرافزا بخورید
نمیشه هم که همیشه هرشب برنج خورد غذای نونی هم میخورید با یه چیز مقوی بخورید که گوشتی باشه مثل کباب تابه ای طاس کباب...
برنج خیلی چاق کننده ست خصوصا شب
منم مشکل چاقی دارم و علاقه زیاد به برنج☹☹☹
چیزای دیگه رو هم امتحان کنید برای افزایش شیرتون
مثلا شب قبل خواب یک لیوان شیر گرم با خرما و نبات
نصف شب هم که بیدار میشید باز یه چیزی بخورید
من خودم اغلب نصف شب موز یا کاچی میخورم.

سلام عزیزم.تقویتی استفاده کن دلستر کنجد قطره های شیرافزا ماهی شیر رو خیلی زیاد میکنه

ممنونم از همه دوستان.. حتما آون محلول را میخورم... تا ببینم چطور میشه... سلامت باشید

قطره شیر افزا میخورم... شیر خرما میخورم... کاچی میخورم... دو سه باری ک نون خوردم همراه با جوجه کباب.. خروس و مرع.. کنارش هم سوپ..میوه هم موز سیب گلابی پرتغال. کیوی میخورم مرتب . خونه مامان هستم و غذام اوکی... اما همین سه شبی ک برنج نخوردم بچه تا صب بیداره و شیر میخوره اما سیر نمیشه... خودمم ک بشکه شدم. خودم نگاه میکنم بدم مباد.. لباس هم ک همش تنگ شده