۳ پاسخ

الان بزرگتر شده میخوره خالی میشه سینه سر ریز نمیشه بدوش سینه هاتو من وقتی پسرم خواب میدوشم باعث میشه شیر بیشتر بشه

بنظرم شیر خشک رو‌کلا رها کنین
بچه هر چقدر مک‌بزنه شیر بیشتری میاد بخصوص شب
و تا ۲ماه میکشه شیر شما تثبیت بشه
تا دوماهگی یه روز کمه یه روز زیاده کلا تثبیت نشده
بچه هایی هم که شیر خشک میخورن و شیر مادر چهارماهگی کلا سینه مادرو رها میکنن اونوقت به شدت ناراحت میشی

عزیزم سلام. منم دقیقا مشکل شما رو دارم عین حرف من رو زدین. منم واقعا نمیدونم چکار کنم بقیه میگن نذار گرسنه بمونه بهش شیر بده مهم اینه بچه سیر بشه و از طرفی هم میترسم دیگ سینه خودم نخوره و با وجود اینک دیگ سینه م مثل قبل پر نمیشه و شیرم سرریز نمیشه. چکار کنم؟ الان میک زدنش کنتر شده چون دلش میخواد با کمترین نیک بیشترین شیر مثل شیشه بیاد تو دهنش. واسه همین داده سینه م بد میگیره همش میکشه جیغ میزنه