۷ پاسخ

عزیزم دختر من به شدت کولیک داشت وحشتناک هااا، نفخ هم داشت، کارایی که میکردم بهتر میشد ایناست
من بهش هر روز ترنجبین میدادم از نوزادی، گاهی هم عرق نعنا با اب قاطی میکردم با یه کوچولو قند خیلی کوچیک میدادم، روزی هزار بار دمرش میکردم رو دستم و با اون یکی دستم ماساژ میدادم تمام پشتش رو از باسن تا زیر گردنش، قطره ام فقط کولیکز به دادش رسید

بهش گریپ میکسچر بدین خوب میشه ترنجبین هم خوبه دم کنید با کمی نبات بدین بهش من این کارها رو میکردم اروم میشد

سلام منم این دوتارودارم میدم خوبه گرایپ میکسچر و گل گریپم داره کمترمیدم

خودت چیزای نفاخ نخور عزیزم.قطره پدی لاکت خیلی خوبه پسرم خوب شد.شکمشو ماساژ بده یه چند دقییقه بخوابون رو شکم خیلی کوتاه .

سلام دختر منم همونجوریه کاریش نمیشه کرد من سشوار روشن میکنم صداش یه کم ارومش میکنه فقط نزدیک گوشش نذار

رازیانه بش بده ..پشتشو ماساژ بده ...خودت رعایت کن بچه حتی از آب هم نفخ میکنه ..باید آبتو بجوشی بعد مصرف کنی

بنظرمن اهورانی نی یا گریپ میکسچر خارجی بده سریع خوب میشه