۵ پاسخ

هفته ۳۵ اصلا سزارین نکنین چون زوده
از دکترتون بخواین واستون حلقه پساری بگذارن خیلی خوبه

الان شاید اینجوری اذیت بکشی ولی بالخره که چی دوستم هفته ۳۷ پراکلامپسی شد فشارش رفت بالا مجبور شدن بچه ش رو بردارن با زخم سزارین ۲۲ روز موند کنار بچه ش توی این شرایط خاص تو بیمارستان بنظرم توی خونه جای گرم و راحت بخوابی و دست ب سفید و سیاه نزنی خواهرم خیلی بهتر از اینه که زودتر زایمان کنی بعد بجه ات خدا نکرده دچار نارسایی ریه بشه بمونی علاف دکترا عزیزم ب خدا توکل کن انشالله ب خوبی و خوشی میگذره این چند هفته هم

عزیزم شیاف استفاده کن فرتوژست خیلی خوبه جمع میکنه دهانه رحم صبح شب از مقعد استفاده کن

چرا دكترت سركلاژ نكرده؟يا حلقه پساري نزاشته؟الان منم طول سرويكسم كمه دكتر گفته حلقه پساري بهتره بزاره واسم
استراحت مطلق بودي از هفته ٢٢؟

وا اولا که دست شما که نیست که هر وقت بگید و دلتون بخواد دکتر شمارو سزارین‌ کنه ،بعدم ۳۵ هفته بچه نارسه ،حتی اگر امپول ریه هم زده باشین بازم بچه نارسه ،زودتر از ۳۷ هفته اصلا نمیشه سزارین نمیکنن