۶ پاسخ

عزیزم‌شیر نان خیلی خوشمزه و‌شیرینه اگر میخوای کمکی بدی اپتامیل یا ببلاک‌بده
نان بهش بدی دیگه شیر خودتو‌نمیخوره چون نان از شیر خودتم‌خوشمزه تره ولی اون دوتا که گفتم خوشمزه نیس و باعث میشه شیر خودتم بخوره

اون‌دیگه شیر خودتو نمیخوره چون شیر نان شیرینه خوشش میاد دیگه سینه ات رو ول میکنه باید آپتامیل میدادی

سرخود نباید شیرخشک بدی،باید ببری دکتر اون بگه

بعد اینکه نان خیلی سنگینه یعنی اونو بخوره هم هضمش سخته براش هم اینکه هر دو‌سه ساعت یه بار باید اونوقت شیرش بدی چون دیر هضم‌میشه

فکر کنم رفلاکس داره چون نباید زیاد بالا بیاره

عزیز رفلاکس نداره نی نی تون؟؟