۶ پاسخ

سلام پسرمنم اگزماداشت دکتربردم سه تا پمادنوشت که قاطی میکردم سه روززدم خوب شد....یکیش بتامتازون بود دوتای دیگشو یادم نیس برات میفرستم اسمشونو. ....

عزیزم پوست صورت پسر منم پر از اگزما و دونه های قرمز بود تا پیشونی و گردن
دکتر پماد کالاندولا زدم و آد ولی دیدم زیاد تاثیر نداره
رختخوابش ک پشم بود رو کنار گذاشتم و دوباره رختخواب کرک و لایکو براش درست کردم خوب شده خداروشکر

عزیزم فقط کرم ثمین بزن روزی چند بار اصلا نذار صورتش خشک بشه مرتب بزن میره

عزيزم دارو كرتون دار استفاده نكن..احتمالًا حساسيت اول رژيم و رعايت كن..بعد با اب ولرم بشور كامل خشك كن از مرطوب كننده ايروكس با عصاره بابونه استفاده كن عاليه چند وقت استفاده كن نتيجه اش و ميبيني

برای پسرمن نمیدونم اگزماست یاحساسست فقط روگونه هاش داره

سلام این دوتاپمادکه میگی فقط برای یه بارخوبه اصلانزن پوستش نازک میکنه.من دکترپوست بردم پسرم براش پمادساختگی درست کردمالیدم سه شب سریع خوب شدولی بعدازدوهفته دوباره برگشت