۶ پاسخ

با روغن گل بنفشه سینش ماساژ بده، اگه حریره بادوم شروع کرده حریرش بده، نعناع دم کن بهش بده عناب خوبه آب به دونه بده، بخور آویشن نعناع شلغم اکالیپتوس بده

پدی کاف هم خوبه برا سرفه.سرفه خسک مال حساسیته بابی سیتریزین بخورن

صبح با دکترش مشورت کنید آگه مثل دکتر دختر من نبود ببرین یه متخصص

هست

بخور سرد خوبه .

دم کرده چهارتخم بده تا صبح که ببرینش متخصص اطفال.سرفه های شبانه دخترمن که فقط با همین خوب شد.شربت آیوران اثر نکرد

سلام بالنگان درست کنید بدید بخوره گلوش نرم شه هوای اتاق رو هم مرطوب نگه دارید . شربت آیورا هم خوبه