۶ پاسخ

شکم هیچ ربطی نداره به گوچک بودن بچه .خواهرشوهرم ۳برابر شکم من داشت بچش ۲۶۰۰دنیا اومد من بچم ۳کیلو دنیا اومد

عزیزم تو رو ما مادرای امروزی دیگه نباید این حرفارو بزنیم
اندازه بچه هیچ ربطی به اندازه شکم نداره
اگه داشت دکترا تو هر معاینه یه سانتی متر برمیداشتم دور شکم ماها اندازه میزدن
من خودم داره هشت ماهم تموم میشه دوقلو هم باردارم ولی چون بچهام طولی و دو سمت رحم هستن شکمم اصلا بزرگ نیست

نه بابا. بچه توپ نیست که یجاجمع شه شکم بزرگ شه.

بعضی خانوم باسن میارن شکشون زیاد بزرگ نیست بچه تو لگن
بعضی تو پهلو
بعضیا هم چون باسن پهلو ندارن شکمشون خیلی بزرگ میشه
والا خواهر شوهر من 3برابر من شکم داشت
بچه اش وزن نی نی تو شکم منه

سایز شکم ربطی ب وزن بچه نداره عزیزم منم شکم ندارم ولی دیروز دکترم معاینه ک کرد ازش پرسیدم گفت اصلا بچت ریز نیس بعضیا شکمشون میزنه ب پهلو واسه اینه کوچیک نشون میده

اره عین یه موشیه همونقدکسایی ک شکمشون کوچیکه موش دنیامیارن نشنیدی🤣🤣🤣🤗🤗🤗