۵ پاسخ

الان کوچکه فک میکنین شیرخشک خوبه،انشالله چهارماه ب بالا ک برسه باید هر دوروز یه شیرخشک واسش بخری،هرجا میری اب جوشیده قوطی شیر خشک،شیشه
ایناهمه رو بکشونی دنبالت و ایناهمش درحالیه که سینه خودتم میزنه صددرصد و الکی الکی از نعمت شیر مادر بی بهره میمونه
منم ماه اول میگفتم شیرم کمه و مث شما شیشه میدادمـ ب خودم،اومدم دیدم سینمو نمیگیره و شیرم داره خشک میشه
یه هفته اذیتم کرد تا ازشیشه گرفتمش ولی بالاخره موفق شدم

شیر خشک نده خوب نیست مصنوعی هست

سلام خودت برو شیرافزا بگیر و بخور درکنارش چایی زیاد بخور شیرو زیاد میکنه

بهترکه نگیره،سینه خودتو هرچی بیشتر بمکه شیرت بیشتر میگه گلم،خودت عرقای رازیانه و زیره سیاه و شوید بخور،شیرت زیادمیشه،خدا روتو دیده شیشه رو راحت ول کرده
بخدا عذابه شیشه
بخصوص تو تابستون
همش مسموم میشن بچه ها
فقط شیر خودتو زیاد کن عزیزم
ببین چه غذاهایی شیرتو زیادمیکنه
من خودم سوپ جو میخورم خیلی شیرم زیادمیشه

شاید شیر خشک طعمش بده