۵ پاسخ

ب نظرم هرروزتخم مرغم خوب نیس سعی کن کم کم بدی تاخوشش بیادبخوره

https://instagram.com/khanomaye.khoone?igshid=27b3qabd37iq
این پیجو فالو کن کلی غذا برا نینی ها میذاره

وای دختر منم خستم کرده فقط تخم مرغ اونم توروغن ...یه مدته صبا بهش ماست میدم سعی میکنم یک روز درمیان حداقل بش تخم مرغ بدم منم نمیدونم خوبه یابد ولی میگن زیادیش کبدو اذیت میکنه

چیزای دیگه امتحان کن دخترمنم اذیت میکرد . جو دوسرپرک باشیر و شیره یا خرما میریزم داخلش میخوره حالا . نون پنیر کره میخوره حالا .انقدر امتحان کردم همه چی تا دیگه خورد .تخم مرغ هرروزش ضرر داره

یعنی هروز تخم مرغ میخوره؟