۱۵ پاسخ

عزیزم کار خطرناکیه هم روی هوش و مغز تاثیر منفی داره هم کبدشو تخریب میکنه خدایی نکرده دیگه نده بهش براش لالایی بخون تو گهواره یا تو بغلت بخوابونش باهش بازی کن تا خسته شه بخواب اتاق و تاریک و سکوت

بچه من انقد بی خواااب بود که فکر نمیکنم هیچ بچه ای شبیه بچه من باشه از نظر بی خوابی. حتی الان که نزدیک ۹ ماهشه همچنان بی خوابه دکتر خودش برام دیفن تجویز کرد گفت خیلی کم بده من حتی برای یک بارم امتحانش نکردم اطرافیانم می گفتن یک شب در میان بده از پا در اومدی از بس نخوابیدی ولی من این‌کارو نکردم برای اینکه روی هوش بچه تاثیر بدی میزاره آدم بعدا خودشو نمیتونه ببخشه

وایی خیلی خطرناکه.فکر کنم دیفن هیدرامین زیر دو سال ممنوع باشه.تو رو خدا بدون تجویز پزشک دارو سر خود نده

مسلما نه ه ه ه ه ه ه.

دفین هیدرامین خوب نیست عزیزم دیگ نده

خیلی ضررداره دفع نمیتونه بکنه غروب میخوابه؟

من بعضی وقتا تا صبح بیداره نکن اینکارو گناه داره

عزیزم دیفن هیدرامین برا سرفه و خلط اوره بدون تجویزم ممنوعه مخصوصا برای نوزاد شما دخترتو خسته کن روزا ببرش بیرون حالا کرونا نمیشه ببرش پشتبوم راه ببرش باهاش بازی کن یا براش تاپ بخر ببند بزارش تو اون اگهشبام نمیخوابه بخاطر دندوناشه جای دارو روزا بهش پیازچه بده گاز بزنه و استا بمال به لثه اش نکه بدی بخوره

خيلي كار اشتباهي مي كني عزيزم خيلي ضرر دار خواهشند ديكه نده با بچه ات مدارا كن با حوصله وي برنامه ريزي درست خوابش كن

سلا م نه امکان داره الان معلوم نشه بعد کم کم تاثیر رو به نی نی تون بزاره.

بنظرم کار اشتباهی میکنی..برا بچه خیلی ضرر داره

مرسی از راهنماییتون شربتو همین انداختم آشغالی

پسرم سی و دو روزش بود که ختنه کرد.برای اینکه آروم باشه،یک بار قبل از عمل و یک بار چهار ساعت بعدش بهش دیفن دادیم که بخوابه و خونریزی و درد کمتر بشه براش.دکترش همونجا توضیح داد که بعد از این دوبار کلا این دارو رو بندازیم دور چون بسیییار برای بچه بده.درواقع این دارو برای زیر چهار سال ممنوعه مگر مواردی مثل ختنه یا مواقعی که بچه عمل کرده یا بخیه داره.میگفت بچه‌های ۱۵ یا ۱۶ سالهء الآن خیلی هاشون بیش فعالی و عدم تمرکز دارن،چون پزشکها هنوز نمیدونستن عوارض این دارو و آنتی هیستامین روی مغز بچه چیه و الآن متوجه شدن.حالا اینکه شما تشخیص دادین که بچه خوابش کمه درست،ولی برای درمانش باید به پزشک مراجعه کنید تا علتش معلوم بشه و متناسب با اون درمان انجام بشه.این بچه‌ها زیر دست ما اسیرن و آیندشون توی دستهای ماست.بعدن که خدای نکرده ،زبونم لال مشکلی پیش بیاد دیگه پشیمونی فایده نداره که نداره

واااای دختر چرا همچین کاری میکنی.. هیچوقت تحت هیچ شرایطی ایکارو نکن.. من با اینکه عمل کردم یه پسر ده ساله داره که باهاش درساش کار میکنم ولی با دخترم تا 2و3 صبح بازی میکنم مجبورم..چون بچه باید انرژیش خالی بشه تا راحت بخوابه.ایکارو دیگه نکن روزا کمتر بخوابونش که شب زود بخوابه.. بی دلیل هم نیست یا گرسنشه یا دل دردی چیزی داره

نه