۸ پاسخ

سلام عرق نعناع بده ولی مطمئن باش که خالص باشه ازاین بازاریهانگیر اندازه یه قوطی نوشابه کوچک که داشته باشی کافیه هر دفعه ۳ سی سی اونم روزی ۲ بار بده یه وعدش حتما شب باشه وقتی که میخاد بخابه

عزیزم یکمی بهش ابجوش نبات یکمی عرق نعنا بریز توش بهش بده خوبه من میدم اروم میشه

شیر بالا هم میاره

سلام گلم منم دخترم اونجوری بود بردم دکتر اینارو داده خیلی بهتر شده

دل درد بچه ها تو این سن طبیعیه...این شربتام فقط برای کمک به گوارششه.درواقع در هر بچه ای نتیجه مختلفی داره...باید دوره ش بگذره...خودتم سعی کن لبنیات مخصوصا شیر و میوه خام نخوری...مثلا کمپوت کن بخور...ادم واقعا دلش کباب میشه وقتی بچش از دلدرد میپیچه بخودش

من به پسرمم کولیف میدادم،بهترش میکرد،ولی در کل دل درد نی نی تا سه ماهگی طول میکشه