۳ پاسخ

من که بچه اولم را که خواستم به دنیا بیاورم ماما بالا سرم گفت می توانی طبیعیی زایمان کنی ودکتر گفت نه لگنت کوچک است نمی توانی طبیعیی زایمان کنی باید سزارینی بشوی وسزارینم کردن یعنی می گویم که اگر دکتر تجویز کرد گفت که نتوانی طبیعیی زایمان کنی همان لحظه خوددکتر میبرد اتاق عمل وسزارینت می کنه ولی بچه اول تکلیفت معلوم نیست زیاد ولی دومی را می دانی که چه سرت می اید

برا من همش میچرخید بیشتر عرضی بود ۳۴هفته که رفتم سفالیک شد گفتن دیگه نمیچرخه همون سفالیک میمونه

طبیعی چیه بابا،با خیال راحت برو سزارین