۵ پاسخ

بايد هرطور شده بود سعي ميكرديد اون سينتون و هم ميداديد عادت نكنه كه نگيره... الان عادت كرده ديگ اون سينرو نميگيره سعي كنيد با آرامش و خرف زدن و شعر يا راه رفتن يا سر سينتون و شيرين كردن بهش بديد تاخدايي نكرده خشك نشه..
شيشه و خيلي كم پيش مياد نگيرن بچه ها چون راحته نگران نباش عزيزم بلد نيست خوردنش چندبار هي امتحان كني ميگيره

عادت كرده به يك سمت شير بخوره
به همون سمت چپ كه هستي يكم بيشتر خم شو حالت خابيده راست رو هم بده بخوره پسر من اينجوري ميخورد

یه کم شیرتو بچش شاید شیرت شور شده .بدوش با قطره چکان بریز تو دهنش

دختر منم همینجوری بود دکتر گف گشنه نگه دار میگیره یه مدت بهتر شد الان چند روزه باز بهونه میکنه ولی بزور میدم بخوره

سمت چپ و بخاطر ضربان قلب مادر بیشتر دوس دارن ولی از هر دو سعی کن بدی هم اینکه شیرت خشک‌نشه هم اینکه سینه هات کوچیک بزرگ‌میشه