۵ پاسخ

شقاق تا میتونی بشین تو آب داغ تا چند وقت هر روز این کار بکن حوله داغ کن بشین روش کولیک پسر من تا چهل روز بود با پدی لاک رفع شد خداروشکر الانم خوبه

برای شقاق هفته ای یک بارتوی جوشانده ی پوست بلوط بشین خییییلی خوبه(عطاریادارن)واسه یبوست هم یک ماه هرروز صبح ناشتادوقاشق خاکشیرروتوی آبجوش بریزوبخورحتمابایدآبجوش باشه

گل محمدی دم کن بخور
انجیر خیس کن تو اب بخور
لواشک و الو بخور
کیوی بخور

کولیک پسرت بدتر از شقاق مقعدت نیست. جدیش بگیر

سوپ و مایعات زیاد بخور منم همینطوری بودم و الان متاسفانه بعد از ۴ ماه و خورده ای که زایمان کردم مجبور شدم عمل کنم(غده داشتم) و بازم همین مشکل رو دارم چون نمیتونم بشینم و بازم فقط سوپ و مایعات میخورم

ممنون از راهنماییتون