۶ پاسخ

زانتاک روزی دوبار هر بار یک سی سی، پدی لاکت روزی یکبار ۵ قطره، کولیک ای زد ک من موقع درد بهش میدم خیلی خوبه، خودمم ک رژیم پروتئین گاوی و حبوبات و مرکبات و تخم مرغ و لبنیات گاوی گرفتم، تشک آنتی رفلاکس و آروغ بین شیر دهی و حالت نیمه نشسته در شیردهی و نخوابوندن بلافاصله بعد شیر دهی همه رو رعایت میکنم

رانیتیدین و نکسیوم

پدی لاکت و دایمتیکون داد.بعد سونو امپرازول و رانیتیدینم اضافه کرد ی روز درمیون ناشتا بهش میدم شربت و قرصو

به من بی بی کر داد با رانیتیدین

پسر من دهمش ک دراومد شروع شد بردم دکتر بهش کولیک داد با گریمچر خوب نشد سری دوم پدی لاکت داد عالی بود خوب شد البته تو خوردن غذا باید شما مواظب باشی باد دار نخوری

اس امپرازول و بی بی کر