۳ پاسخ

سلام. کم کم روزها بیدارش کن و در طول روز باهاش بازی کن تا خسته بشه و شب بتونه بخوابه. هر شب یه ربع یا 20 دقیقه نسبت به شب قبل زودتر ببر بخوابونش و به جاش همون قدر صبح زودتر بیدارش کن تا در نهایت به تایم دلخواه برسی البته این پروسه زمان‌بر هست باید صبر داشته باشی و سعی کن بعد از اون زمان خواب بچه خیلی به هم نخوره مثلا اگه شب ساعت 9 میخوابونیش و صبح 8 بیدارش میکنی همین تایم فیکس بشه.

سر شب ببرش حموم چند شب این کارو بکن که خسته بشه بعدش میخوابه

وای کفتی . دقیقا مشکل منه
دارم غش میکنم دیگه 😭😭😭😭