۴ پاسخ

چشمش به خاطر حساسیت فصلیه چون من خودم اینجورشدم دخترم هم همینجوریه همه چیز بخور من دخترم یک ماهش که شد کم کم همه چی خوردم یهو زیاد نخوری دلدرد بگیرش از کم شروع کن

شاید چشمش عفونت کرده.با پنبه تمیز و چای خنک شده تمیزش کن اگر خوب نشد وقتی خوابید پماد تتراسایکبین تو پلکش قسمت داخلی پایین چشم بزار دوسه شب.قورمه سبزی رو میتونی بخوری ولی نفخشو بگیر.حتما لوبیلش خیس خورده باشه و جدا جوشیده باشه ابش دور ریخته بشه.اگر با خیار بجوشونی دیگه عالیه

اره عزيزم لوبياشو خيس كن كه دل درد نشه
حتما سرش سرما خورده

اون مواد مضر مغزشه داره خارج میشه فقط با پارچ نخی یا پنبه تمیز کن موم اصل زنبور عسل خوبه قرمه سبزیم بخور