۵ پاسخ

ضرر داره برای رشد مغزی ، دکتر به من گفت اصلا زیر دوسال نبینه. آخرین تحقیقات هم نشون داده اصلا باهوش نمیکنه، بچه اصلا هیچی یاد نمی گیره از تلویزیون زیر دو سال.

نه عزیزم چه مشکلی دختر منم این طوری خیلی خوشش از تلویزیون میاد اتفاقا خیلی خوبه به کارات هم میرسی اونم به صدا عادت میکنه جایی بری اذیت نمیشه

تلوزیون واسه افزایش هوش بچه خوبه ولی بزارش رو تشک ببینه اخه کریر واسه کمرش خوب نیس

بچه منم خیلی دوست داره میذارمش و به کارام میرسم ولی در کل تا ۲ سالگی میگن بهتره نبینن

ن هیچ مشکلی نداره