۶ پاسخ

عزیز شیر خودت اگ میخوره طوری نی بچه منم همینه

هیچ مشکلی نیست دکتر بردن نمیخود گلم

عزیزم پسر من س ماهس آره همینطور بود گلم هر کی شیر میخوره باید عارق بزنه نزنه بالا میاره پنیری میکنه هیچ اشکالی نداره آب بالا میاره خیلی گرمش شده لباسشو کم کن گرمای خونرو اندازه کن اون زبدن نداره بگه گرممه

عزیزم‌پنیره‌ که خیلی خوبه بالا اوردنشم واسه اینکه شیر زیاد میخوره اضافشو میاره بالا اگه استفراغ جهنده نداره نگران نباشید شیردهی هم‌ هر ۲ساعت هربار‌۱۰تا ۱۵ دقیقه باشه تا دهنش رو باز کرد سریع بهش شیر ندید

سلام میخواد چاق بشه

تکونش نمیدی بعداینکه شیر میخوره؟؟شاید بخاطره اون باشه