۶ پاسخ

سلام. من خودم شیر گیگوز نمیدم آپتامیل میدم اما دخترخالم به بچش شیر گیگوز میده عالیه, هم طعم عالی داره هم وزن دهیش خیلی خوب بوده

سلام عزیزپسرمن یکماه شیرنان میخوردبخاطرنفخ عوضش کردیم الان گیگوزمیخوره خوبه

من آپتامیل میدم خیلی راضی ام
اما آنقدر شیرش رو عوض نکن اونوقت خدایی نکرده بهش نسازه اسهال میگیره و ممکنه دیگه هیچ شیری رو نخوره همه ی شیرها اولش یه کم یبوسیت رو میدن به بچه طبیعیه

به نظرم اپتامیل بده عالبه

اخه یکماهه یبوست داره هر پنج روز به زور پی پی میکنه.اونم با درد و گریه ی شدید

الکی شیر شو عوض نکن همه شیرها همینن تا چند روز یبوست عادیه