۳ پاسخ

عزیزم غذای گرم بخور.هرشبم‌چایی نبات وعرق نعنابخور.ک ازشیرت بره ب بدنش.

غذاهای نفاخ و طبع سرد نخورید بهتره + لبنیات و شیر محلی ؛ کلم کاهو خیار گوجه حبوبات ادویه پرتقال و لیمو و ... اینا رو من نمیخوردم
برنج خوبه اتفاقا، برنج محلی یکم شل تر پخته بشه یا دمکش ؛ ویتامین ب داره و سطح ایمنی بدن رو میبره بالا
سکسکه نوزاد بدلیل اینه که همراه با شیر خوردن، هوا وارد معده ش میشه،،، پوزیشن شیردهی رو رعایت کنید و حتما تمام هاله سینه در دهان نوزاد قرار بگیره و بلافاصله با شروع سکسکه شیر ندید ،،، ولی در کل سکسکه موقتی خطری نداره

عزیزم همه چیز بخور ولی بعد غذات عرق نعنا بخور یا 4زیره آسیاب شده خیلی خوبه باد بره . بین غذاتم آب نخور