۵ پاسخ

سلام عزیزم،من از اول تولد پسرم مای بی بی استفاده میکنم راضی هستم،انشا.. ازاپل فروردین سایز۳براش میبندم.شنیدم ممکنه توی بعضی سایزها یا یک دوره ای از تولید مای بیبی اینطوری شده که حساسیت بیاره اما قبلا نداشته.
اما تاحالا خودم بسته های۴۴تاییشم میگرم سایز ۲رو و۱۸تاییشو اصلا مشکلی نبوده.من فکر میکردم حساسیت کودک به پوشک یعنی قرمزی یا پوسته زدن.
بوی ادرار نشنیدم.ازنظر عفونت ادراری هم چک کن انشاا... نباشه.
پوشک خوب و راحت خیلی مهمه.

سلام بله منم دقیقه چن وفته متوجه شدم مای بی بی با جیش بوی بدی میده حتی فکر میکنم نکنه پی پی کرده میبینم نه
میخام پوشکشو عوض کنم چی بگیرمم بنظرتون؟

من کانفی استفاده میکنم خیلی راضی ام

سلام عزیزم من برای پسرم کامفی استفاده میکنم خیلی راضیم

بی‌بی‌کینگ‌خوبه