۶ پاسخ

عزیزم دختر منم فقط ۳ تا دندان داره تا حالا هیچ وقت غذای میکس شده ندادم اوایل باگوشت کوب له میکردم الان میزارم خوب بپزه کته و همه غذا ها رو بهش میدم ولی نه خیلی خشک باید عادتش بدین واگرنه بعدا حیلی اذیت میشین هم خودتون هم کوچولوتون

همه چیز بهش بده فقط بزار 5 تا 6 ساعت بپزه که کاملا نرم بشه من نهارش از صبح ساعت 7 میزارم تا 1 ظهر شب هم برای صبحونه فرداش میزارم

علاوه بر زرده تخم مرغ سبزیجات پخته کوچیک کن بهش بده یا بذار خودش برداره بخوره. با سیب رو رنده کن.

زرده تخم مرغ با کره/سرلاک/بیسکویت مادر/

زرده تخم مرغ ترم کن بهش بده

عزیزم زرده تخم مرغ و بلدرچین. خرما میتونی بدی