۸ پاسخ

من دختر بستری شود بیمارستان دگتر گفت این شربت خیلی خوبه به من گفت صبح ظهر شب بده نصف قطره چگان الان خوب شده خودتم غذا های باد دار خور چای تیره نخور لبنی هاتم نخور سبزی جاتم نخور انشاالله خوب میشه

🔻با توجه به نگرانی مردم از ابتلا به کرونا و خطرات مراجعه به محل های شلوغ مثل مطب پزشکان، وب سایت زوپ، روزانه 20،000 مشاوره آنلاین پزشکی کرونا با پزشکان متخصص خود را کاملاً "رایگان" انجام میده. این ویدئو را تا می تونید برای به اشتراک بزارید تا همه مطلع بشن

💯 کد تخفیف 100 درصد: corona

وب سایت زوپ 👇
💬 http://bit.ly/zoopctn
به این سایت برو دکترای متخصص میتونن کمکت کنن

گلم اگه رفلاکس داره شیرخشک ببلاک ار بگیر بهش بده مخصوص رفلاکسه رانیتیدین هم برای معدش بگیر 12ساعت یه بار 1سی سی ونیم بده خوب میشه

مامان جاني سعي من تا ميتوني دارو ندي و با شرايط آنتي رفلاكس مراقبت كني
تخت شيبدار گرفتن آروغ بيست تا سي دقيقه بعد از شير نخوابون خودت چاي تندي مركبات شكلات تلخ قهوه و چيزاي نفخ دار و مضر خصوصا عصرا نخور

گلم بعد شیردهی نیم ساعت حالت ایستاده نگهش دار و تشکش رو شیب سی درجه درست کن خودتم تغذیه ت رو اصلاح کن اگه بهتر نشد ببر دکتر

سلام رانیتیدین من به دخترم میدم خوبه دختره من رفلاکس داره

چقدر رفلاکس داره. اگه رفلاکس پنهانه یعنی کمه هنون رانیتیدین خوبه ولی اکه زیاد بالا میاره از داروخانه شیر خشک مخصوص بگیر تا بعد ببریش دکتر

صبح یک سی سی رانیتیدین شب هم یک سی سی بده آرومش میکنه