۱۰ پاسخ

من به پسرم سودو كرم ميزنم يه بار پوشكش تموم شده بود همسرم كوكومي گرفت خيلي بد بود طفلي حساسيت داد يا اينكه من زود زود عوضش ميكنم

سلام.من مارکش رو عوض کردم خوب شد

سلام پماد میرتودرم بزنش عالیه منم بچم حساسیت داره به مای بی بی

سلام مای بیبی اصلا خوب نیست مولفیکس یا پمپرز استفاده کنید لطفا

هم پماد کاندولا بزن به پاش و هم پوشک رو عوض کن خوب میشه

پوشکش رو عوض کن .

اره مارک مولفیکس بزار

پوشک های خارجی اصولا داخلشون کرم داره و ضد حساست هستن با این حال من بعد از هربار که پی پی میکنه باز کرم میزنم شمام بزن حتما

سلام پماد کالاندولا بزن پوشک مولفیکس براش بزار

سلام منم پسرم به مای بی بی حساسیت داره عوض کردم خوب شد از پماد ناتل هم استفاده کردم خیلی راضی هستم