۳ پاسخ

الهی که من دور اون چشما بگردم 😍
کم کم بهش بده قرار نیست سیر بشه. باید تمرین کنه که یاد بگیره. اولش سخته ولی. نمیدونن با غذا چکار کنن چون فقط مکیدن رو بلد هستن. بهش زمان بده ولی مجبورش نکن.
بهتره بچه ها از یک سالگی شیشه رو بذارن کنار که به فک آسیب وارد نشه.
نگران نباش. با تمرین درست میشه

نه عزیزم فرنی رو با قاشق بدید وگرنه بد غذا میشه

سلام عزیزم نه سعی کن با قاشق خیلی کوچیک بریزی داخل دهنش اگر هم از هر ده تا قاشق 5تا بیرون ریخت اشکال نداره یاد میگیره ولی اگر غذاش رو هم با شیشه بدی دیگه دوست نداره غذاخوردن ویاد بگیره