۸ پاسخ

پودر صابون فیروز

سلام من مایع لباسشویی فیروز
قیمتش هم نمیدونم شوهرم خریده

من ازصابون سفید گلنار استفاده میکنم عالیه.ازشوینده های دیگه فعلا استفاده نکردم.صابونش مخصوص لباسه

مایع لباسشویی نوزاد فیروز
از هایپراستار
فکر ‌کنم ۳۵-۴۵ اینا
خونه نیستم عزیزم

سلام من ی مایع لباسشویی فیروز گرفتم20خورده ای و ی پودر صابون تقریبا8هزارتومن و سه تاصابون لباس تقریبا12یا15تومن همشونم خوبن البته صابون لکه بریش بهتره

من پودر صابون فیروز استفاده میکنم.خیلی راضی ام. 7500 میخرم.اگه لباس لک داشته باشه اک رو میبره.فقط قبلش باید پودر رو تو اب حل کنم بعد لباس بریزم

من از مایع لباسشویی هوم کر یا اکتیو استفاده میکنم و یه پودر لباس بچه خارجی . عالیه. البته من توی کهنه شور میریزم

سلام.من پودرصابون استفاده کردم خوشم نیومد.دیگه مایع لباسشوی فیروزگرفتم خیلی خوبه خوش بوهم هس.کوچیکش14500هس.البته صابون گلناریافیروزروبرای جاهای ک لک دارن استفاده میکنم