۵ پاسخ

شیر شب میتونی کمترش کنی چون هر وقت که بلند میشه گرسنه نیست از هر چند دفعه که بلند میشه باید بهش اب یا اگه شیر دیگه ای میخوره بدی و بدون این که بهش شیر بدی بخوابونیش ...من قبول ندارم که بچه هر وقت خواست بهش شیر بدی الان به سنی رسیدن که اولویت اول غذا ن شیر ولی قطع نیاید بکنی باید تا دوسالگی بدی اما با تعداد کمتر کم کردن تعداد بستگی به خودتون داره چن روز اولش خیلی سخته

عزیزم، باید بخورن حالا حالاها

عادت کرده به نظرم
هر بار که بیدار شد بهش شیر نده به یه روش دیگه بخوابونش

وای دیشب هلااااک‌شدم هر نیم ساعت شیرمیخورد حالم بدمیشد به زور درمیاوردم از دهنش باز خواب نرفتم شیر میخواست .اوووووف .مامانا میگن قبل خواب خوب سیر کن کمتر بخوره والا من دونوبت شام میدم بهش ☹️

تا دوسال که درست حرف بزنن همینه پسر من بعضی وقتا به سینم میچسبه