۶ پاسخ

شیر خشک نان سنگینه باعث دلدرد میشه شیرخشک ببلاک بگیر من برا بچم استفاده میکنم

سلام عزیزم کولیک نوزادیه نگران نباش ممکنه تا۴ماه هم همین طوری باشه شربت پدی لاکت خیلی خوبه بده بهش هر۱۲ساعت۵قطره

هر کاری بکنیم باز داره پسر من 3ماهو خوردشه هنوزم اره

سلام، اتفاقا پسر منم همینجوریه. واسه رفلاکسش، دکترش گریپ میکسچر 6 ساعت یکبار یک و نیم میلی تجویز کرد. همونو بهش میدیم، وقتی دردش شروع شد یک و نیم میلی دیگه بهش میدیم، بهتر میشه.

شیر خشک ک نفخ داره، باید دادو مثرف کنه، قطره ایزی کول برا دختر من عالی بود بعد ۵تا دارو و کلی دارو گیاهی، حتما بعد شیر آروقشو بگیرین

خودت چیزایی ک نفخ داره نخورونعنادم کن بخورعرق نعناوعرق بویمادران هم خوبه