۴ پاسخ

مشکلی نداره منم همینطوری بود دکتر گفت اصلا مهم نیست در حد نبضم بزنه کافیه به هرحال اونام میخوابن هرچقدم ک بزرگتر بشه حرکتاش آهسته تر و جاش کمتر میشه

من که سه روزه بچم خیلی خیلی اروم حرکت داره ‌قبلا خوب بود نگرانم خیلی یا این وضع هم میترسم برم سنو انجام بدم

الهی .عزیزم منم همینطوزم .فک میکنم بچه خسته میشه وقت استراحتشه

منم اینطورم عزیزم بالاخره بعضی روزا حالتش ی طوریه که راحته و زیاد لگد نمیزنه منم دیروز خیلی کم در حد نبض حسش میکردم