۵ پاسخ

سلام عزیزم همینکه سالم باشن بچه هات خیلیم شکر کن خدارو پسر دختر بودنش مهم نیس.
من فقط ارزو میکنم بچم سالم باشه گفتن مشکل داره😔

ایشالا صحیح و سالم بغلشون کنی عزیزم😗😗

ان تی زیااددقیق نیست نباید بهش اعتماد کنی.مبارکه عزیزم ب نظرم الانیه قطعی تره

مبارک باشه، انومالی درسته ب منم تو ان تی گفته بودن پسره تو انومالی دخمل بود ی سونو هم دوباره 22هفته ب خاطر جفتم دادم جنسیت گفت دختره

سلام ان تی اشتباه پیش میاد که بستگی به پزشک و دستگاه سونو داره