۳ پاسخ

بله ک درد میکشه دقیقا مثل ترش کردن ادم بزرگا. پسرمنم داشت هر دفعه شیر میخورد بالا میاورد و ترش میکرد.

بچه های رفلاکسی فقط باید رانیتیدین بخورن و بعد شیر دهی ۲۰دقیقه عمودی نگه دارید تا کامل شیر داخل معده بره و اینکه باد گلو حتما بزنه کم کم خوب میشه پسر من بود خودش خوب شد با چند بار رانیتیدین خوردن و رعایت کردن

عزيزم خود ماهم بالا اوردني اذيت ميشيم،دختر من رفلاكس داشت خيلي كم بالا مياورد ولي زود اقدام كردم كه وزن گيريش كم نشه بردم دكتر گفت رفلاكس داره و شيرش رو عوض كرد