۴ پاسخ

اگه شیرخودتو میخوره بدوش یکم شیره انگور قاطیش کن بخوره اگه شیشه نمیخوره خودت چیزی بخور ک شیرت خوش طعم بشه....الان شیرگاوم میتونی بهش بدی اگه اصلا شیرخودتو نمیخوره شیرگاو رو امتحان کن اگه خوب بجوشونیش مشکلی پیش نمیاد شاید طعم شیرتو دیگ دوست نداره ک نمیخوره شیرگاوم کامله تقریبا از مقدار کم شروع کن تا عادت کنه

حتما شیرت بد مزه شده ،غذا بهش مزه داده
برو عطاری بهت یه چیزی میده شیرت خوش طعم میشه

وا برعکسه همه بچه ها که فقط شیر میخورن
اگه غذا میخوره یا مشکل از طعم شیرته یا میخواد خودشو از شیر بگیره تو خواب بهش بده

یکم شیرتو بخور ببین طعمش بد نشده باشه بعضی از غذاها طعم شیرو عوض میکنن بچه خوشش نمیاد