۷ پاسخ

از نشونه هاي رفلاكس هم هست پيگيري كن

عزیزم پسر من ۳ماه و ۸ روزش اینجوری بود بردمش دکتر که گفت آب دهن نشانه رفلاکس معدست و با دارویی که داد رفع شد حتما رفلاکس معدش و چک کنید

سلام هم احتمال داره سردیش کرده وهم اینکه برادندون دراوردنشونه

برای سه ماهه زوده بگیم از نشونه های دندون دراوردنه،اما امکان هم داره ک باشه،بیشتر ممکنه برای رفلاکس باشه،پیگیری کنید در اسرع وقت

آره رفلاکس داره

دختر منم همینجوریه همش لباسشو عوض میکنم دستماشم تو دهنشه نمدونم منم ک از چیه

زود نیست برا دندون؟؟؟