۱۲ پاسخ

میگم گپ بزنین تل چت کنیم حوصلمون سررفته همش تو خونه

خب هم پاهاشو تكون ميده هم دستشو

آره منم همینطور م گاهی فکر میکنم دو قلویه

بچه من بیشتر میزنه به راست شکمم. خودشو جمع میکنه گوله میشه زیر سینه ام.الان که هفته های آخرم و رفته پایین بیشتر مثل ماهی وول میخوره. دستش رو هم زیر نافم حس می کنم

من که سه جا حس میکنم بعضی وقتا😅😅😅

من از 4جهت ضربه میزنه😂
از پایین با سرش باقی جهتام دست و پاهاش
دیروز یه ضربه محکمی زد به دنده هام که از درد ازجام پریدم با جیغ

خخخخخخ اره نی نی منم همینطوره هم زمان دوجا رو ضربه میزنع احتمالا دست وپاهاشه

سلام من خودمم اینجوری هستش

عه پس شماهم اینجوری هستین من همش ب شوهرم میگم دوجارو هم زمان ضربه میزنه مسخرم میکنه😂

طبیعیه عزیزم یه طرف سر و دستاشه احتمالا یه طرف باسن و پاش😊لذت شو ببر

خخخخخ من هم هفته شما هستم اگه شما فهمیدی ب من هم بگو 😊😂😂🤣

من سمت چپ و راست هم زمان حس میکنم فکرکنم با دوتا پاهاش لگد میزنه بچم😅